Filosofie van Yakult

De filosofie van Yakult is ‘working on a healthy society‘, meewerken aan een “gezonde samenleving”. Dit houdt in dat Yakult verschillende sociale en culturele activiteiten organiseert of ondersteunt. Yakult werkt hiervoor ook samen met andere bedrijven en organisaties met eenzelfde visie.

Wij ondersteunen onder meer een educatief kinderpark en sportclubs..

Ook topsporter Timothy Herman begint elke dag met Yakult.

Timothy Herman (Oudenaarde, 19 oktober 1990) is een Belgisch atleet, die zich toelegt op het speerwerpen.
Hij is aangesloten bij AC Meetjesland, waar trainer Luc Van Maldegem aan zijn zijde staat.
Tussen 2009 tot 2018 werd hij 9 keer provinciaal kampioen én 9 keer Vlaams kampioen. 4 keer Belgisch kampioen en 4 keer nr. 1 in België. In 2018 was Timothy Provinciaal, Vlaams en Belgisch kampioen en nr. 1 in Belgiê met 79m41.

Yakult is trotse sponsor van G-voetbal Marke

Voetbal is van iedereen maar voetbal is ook voor iedereen!
Daarom vindt Yakult het belangrijk om G-Voetbal KFC Marke te steunen.
Yakult trok naar Marke en ontmoette Dave Vanhoutte, oprichter van G-Voetbal binnen de club KFC Marke.

Houtopia

Yakult steunt reeds verschillende jaren het park Houtopia.

Houtopia is een recreatief en pedagogisch centrum dat gewijd is aan de ontdekking van de 5 zintuigen.  Yakult sprak met de directrice van Houtopia.

Yakult steunt Micropia

Micropia is een nieuw museum waar de spannende en unieke wereld van micro-organismen niet alleen voor wetenschappers, maar voor iedereen zichtbaar is. Hier kun je kennismaken met de allerkleinste, meest succesvolle en onzichtbare organismen op aarde: microben. Bij Yakult draait het al sinds 1935 om bacteriën. Daarom past dit precies bij ons en steunen wij wereldprimeur Micropia, de grootste microbeleving ter wereld, midden in Amsterdam.